Банкеръ Daily

Общество и политика

Бареков бил вълшебник, който за една нощ успял да превърне бивши шоумени в политици

"Ще се окажа истински вълшебник в политиката, след като за една нощ успях да превърна бивши шоумени в политици, а те, от своя страна, сега ме обвиняват, че не съм бил политик от техния калибър", написа в блога си евродепутатът и председател на партия "България без цензура" Николай Бареков. Повод за коментара му станаха напускащите партията членове и депутати. В понеделник стана ясно, че оставка е хвърлила и Рада Коджабашева, която беше зам.-председател на "България без цензура". Преди време партията напуснаха Ангел Славчев, Росен Петров, Калина Крумова, както и редица депутати.

"Благодаря на хилядите честни почтени трудови хора, сред които доценти, професори, генерали и бизнесмени, които дойдоха в ББЦ без да бъдат водени от материален интерес и користни цели. Не приемам заради десетина продажници и користолюбци да бъдат обиждани десетки хиляди членове и симпатизанти, които слагат душата и сърцето си в ББЦ", казва още Бареков.

"Длъжен съм да кажа на своите избиратели, които гласуваха за ББЦ на два поредни избора, че всеки един от нашите бивши и настоящи членове, депутати, коалиционни партньори или кандидати за постове във властта, които днес плюят по ББЦ и мен персонално в разни телевизионни студия, доскоро е бил на хранилката на нашата партия", пише лидерът на ББЦ.

По думите му същите тези хора, след като спряха да си получават месечните дажби, изведнъж се оказаха "осъзнали се" и чисто нови, като бебета в политиката, които видите ли са "прозрели" истината за мен и ББЦ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във