Банкеръ Daily

Общество и политика

"БАНКЕРЪ" НА 28 ГОДИНИ!

S 250 2b1d3849 acf5 4d12 ac5c e9f135167118


"БАНКЕРЪ" отдавна вече е бранд, доказана марка в българската журналистика.


Първият брой на аналитичния седмичник за бизнес, финанси и политика се появи на 12 април 1993 година. В онези бурни времена на резки промени, изпълнени с трудности, разочарования, но и много надежди. Появи се с идеята да не разочарова най-вече онези хора, заложили на почтеността, отворени към новото, фокусирани в бъдещето. Днес сме убедени, че успяхме. След нас изгряваха и залязваха нови звезди, раждаха се супернови, но звездата на "БАНКЕРЪ" продължава непомръкващо да блести.

Асоциацията не е пресилена. Защото да останеш на върха в своята си галактика 28 години значи, че си се откъснал от политическата злоба и корпоративните щения и се движиш по своя, независима орбита.

С малко по-други думи го е казал първият публицист и журналист Любен Каравелов: "Както е потребен на земните животни въздух, а за рибите вода, така също за човека е потребна най-напред от всичко свобода!".

С тази свобода за нас, "списователите",  е създаден вестникът.  Задоволяваната потребност от свободното слово пък кара Вас, читателите ни, да не губите интереса и уважението си към "БАНКЕРЪ" вече цели 28 години.


Да ни е честит 28-ият рожден ден!


Facebook logo
Бъдете с нас и във