Банкеръ Daily

Общество и политика

"Атака" подкрепя кандидатурата на Фандъкова

"Атака" ще подкрепи Йорданка Фандъкова, тъй като тя е най-подходящият кандидат за кмет на София и трябва да продължи да ръководи общината. Това заяви Волен Сидеров по време на посещението му в Дряново. По негови думи било редно партията му да подкрепи ГЕРБ, тъй като двете формации продължават да са коалиционни партньори въпреки "комплексарските опити на Симеонов и Каракачанов да изключат "Атака".

"Да, има какво да се критикува в София, но това става с присъствие в съвета, а не отвън. Ние ще се борим за силна листа, ако се налага ще имаме и кандидат за кмет", каза още Сидеров.

За информацията, че ВМРО също се канят да издигнат свой кандидат за кмет той допусна, че това ще бъде "вечният Джамбазки, който само за патриарх не са предлагали още". Лидерът на "Атака" бе категоричен, че ако воеводите излязат със собствена кандидатура, това ще е удар срещу коалиционния им партньор ГЕРБ.

По отношение на темата с шпионския скандал Сидеров изрази мнение, че целта е да се атакува Бойко Борисов заради енергийните проекти. Според него много хора, които симпатизират на Русия, ще си го изкарат на ГЕРБ, без премиерът да има вина за това.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във