Банкеръ Daily

Общество и политика

Антон Тодоров: Ще работя като журналист, много съм добър

Ще правя телевизионно предаване, много съм добър, имам вече няколко предложения. Това заяви бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, след като парламентът прие оставката му.

Само до преди два дни Тодоров водеше телевизионно предаване по Канал 3, но заради скандала с журналиста Виктор Николаев то беше свалено от ефир.

Запитан дали е приключил с политиката той отговори:"Не, вероятно ще има завръщане“. На въпрос дали, след като не е в политиката, ще бъде още по-остър той отвърна: "Накъде повече, ще взривя държавата, ако продължавам по този начин“.

"Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават. По характер съм темерут, признавам си го - грубиян съм, малко катил. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, добре е да бъдете приятел", каза той за себе си.

Тодоров подчерта, че единствената партия, в която е бил, е СДС, но сега мисли да стане член на ГЕРБ. Досега той беше депутат от гражданска квота.

Той подчерта, че ще продължи с разкритията си и извън парламента и се закани 70 сделки да бъдат "разкостени", както "разкостих "Каолин".

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във