Банкеръ Daily

Общество и политика

Али Байрам отново оглави ДПС в Пловдив

Али Байрам е новият стар лидер на градската организация на ДПС в Пловдив. На годишна общинска конференция на ДПС в хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“ той бе единодушно преизбран от стоте делегати, излъчени от шестте района в града. Гости на конференцията бяха депутатът доц. д-р Джевдет Чакъров, областният председател на ДПС Юксел Расим, почетният консул на Молдова в България инж. д-р Веселин Чипев, бизнесменът Стоян Стоянов.

Не е важно да се обичаме, а да работим за партията и народа, както и да се дава път на младите. Това заяви пред конференцията Али Байрам. След направената равносметка от последните местни избори, той бе уверен, че на парламентарните избори догодина градската организация ще спечели поне две депутатски места. Единственото условие за това е да сме обединени и единни, убеден е лидерът.
Хората ще питат – какво обещахте и какво направихте, формулира нагласата на градската организация на партията Али Байрам.

Новият стар лидер на пловдивската организация отдели специално внимание и на тежките проблеми пред кв. Столипиново, наричан задният двор на града. „С най-лошото благоустройство, с най-много неузаконени домове, с най-голяма безработица, с най-много деца, които не ходят на училище. Тази печална слава все още не е развенчана. Това няма как да стане единствено с усилията на общината, нужна е намесата на държавата.“

В дух на консолидация се изказа в приветствието си пред конференцията и инж. д-р Веселин Чипев: „Живеем в България, в Пловдив. Трябва да сме обединени и единни“.
„Трябва да се работи непрекъснато. Изборите отминават и заминават. След едни избори идват други“, очерта виждането си за стратегията доц. д-р Джевдет Чакъров.

Обявено бе, че новият Общински съвет на ДПС в Пловдив ще бъде ясен до края на месеца.

Facebook logo
Бъдете с нас и във