Банкеръ Daily

Общество и политика

Активисти на ДПС са на „бойна нога“ в парк Росенец

S 250 312a7faa be81 421e bc0b f42c983f8daf

Двата пътя, които водят към парк „Росенец“ се оказват най-охраняваната зона в държавата днес. Кордони от полицаи бдят , за да предотвратят евентуални екцесии между протестиращите, които прииждат към плажа тук  и „бойните“ групи на ДПС, стоварени от активистите на партията още от снощи в околността.

Пазителите на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган са пристигнали под строй. Кметовете на Гърмен,  Борино и още няколко от крепости на Доган чинно следват повелите на началниците си. А те са да „опазят“ обявеният за свещанната крава на „етническия мир“  в страната от „нахалните набези“ на българските граждани, които имат желание да стъпят на крайбрежната ивица на родния си бряг, така както това повелява Конституцията на страната.   

В същото време самият „пазител“ на този мир се е сврял в сараите си и се грижи за ...био краставиците и доматите, които отглеждал тук. Взе с нещо трябва да се прехранва човекът, нали...?!

Дали цялата тази сцена , не е прелюдия към следващи провокации и размахмане на картата на етническия мир в страната, остава да разберем в следващите часове.

Очаквайте продължение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във