Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия брой 1 на в. "БАНКЕРЪ" четете:

Дяволът в поръчките

На сметката на публичните институции за 2014-а се навърта колосалната сума от близо осем милиарда лева. Толкова са направените от тях разходи за строителство, доставки и услуги. А само преди три години - през 2010-а, харчовете бяха наполовина. За какво най-много са харчили чиновниците и каква е ролята на дяволското число 666, ще научите само от новия брой на "БАНКЕРЪ".

 

Здрави реформи за здравната 2015-а

Ясно заявеното желание на министър Петър Москов да промени тъжната здравна картинка  засега среща необходимата политическа подкрепа, одобрението на пациентите, директорите на болници и на  всички останали професионалисти с бели престилки. А това е много по-важен фактор за успех дори от парите, които така или иначе никога не стигат в здравеопазването ни. Повече – в новия брой на „БАНКЕРЪ“.

 

Енергетиката - под въпрос за милиарди евро

На вратата на българската енергетика чукат арбитражи за милиарди евро, предстоят промeни в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), повече от належащо е да се вземат мерки за стабилизиране на Националната електрическа компания.  Всичко по темата  – в новия брой на финансовия седмичник. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във