Банкеръ Weekly

Общество и политика

451 ГРАДУСА ПО ФАРЕНХАЙТ

За мен стана вече забавно да чувам упреци от хора като Луджев, чиято представа за национални интереси се люшкаше между копаенето на дупката в Царичина и опитите за сваляне на правителството през 1992 година.


Георги Боздуганов пред в.Труд


Въобще върнахме времето от 1947 г., когато се правеха производствени събрания, заклеймяваше се врагът, тоест времето на Лаврентий Берия. Така се постъпва и в случая.


Варненският кмет Христо Кирчев пред в.Новинар


В сегашния закон само черен хайвер и мерцедеси не сме обещали на инвалидите. И това можем да обещаем, но как ще го получим. Не бих искала да има неосигурени права...


Заместник-министърът на труда и социалната политика Татяна Василева пред в.Континент


Нищо не е лесно, ако го вършиш възможно най-добре.


За посланика е нужен голям кредит на доверие от страна на държавните институции на съответната страна. И не мислете, че апаратът на бившето Шесто управление на ДС е изчезнал.


Александър Димитров, шеф на мисията ни във Варшава, пред в.Труд


Големите декларации за приятелство с Франция звучат добре, но има момент, когато то трябва да се докаже. Така че се питам дали то не е просто лозунг, за да влезете в Европейската общност. Може да е грубо, но е така.


Посланикът на Франция Марсел Тремо пред в. Новинар


Аз съм в оная невинна възраст, в която не могат да ме съблазнят с нищо - нито с пари, нито с постове. Едно време с момичета можеше, ама сега вече не може.


Петър Дертлиев пред в. Сега

Facebook logo
Бъдете с нас и във