Банкеръ Daily

Новини

Злато за инсталация на Инвестбанк от ФАРА 2012

Инсталацията ldquo;Покрай ценните книжа нека не забравяме безценнитеrdquo; на Инвестбанк спечели златна награда на рекламния фестивал ФАРА 2012 в Албена. Отличието бе присъдено в раздел Out of Home - Ambient, една от най-интересните и иновативни категории на фестивала.


ldquo;Изключително щастливи сме, че този наш проект получава подобно високо признание. Заслугите за спечелената награда са споделени, тъй като тя е резултат не само на креативността на екипа ни, но и на доверието и подкрепата на нашите партньори от Инвестбанкrdquo;. Това заяви Милин Джалалиев, управител на рекламна агенция Saatchi amp; Saatchi.


bdquo;Инсталацията bdquo;Покрай ценните книжа нека не забравяме безценнитеrdquo; е част от инициативата на банката за даряване на книги от нейни служители, клиенти и партньори в подкрепа на български учебни заведения, читалища и библиотеки, с което насърчаваме опазването и развитието на културните и духовни ценности в България. Това заяви членът на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката Любомир Каримански. От самото й откриване през май и досега тя се радва на огромен интерес. В Инвестбанк подкрепяме новаторството и креативното мислене и се радваме, че с нашите инициативи даваме възможност за изява на младите творци. Благодарим на екипа на Saatchi amp; Saatchi за успешната реализация на проектаrdquo;, каза Каримански.

Facebook logo
Бъдете с нас и във