Банкеръ Daily

Новини

Земеделското министерство се представя с информационен щанд на АГРА

С информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. ще се представи Министерство на земеделието и храните по време на Международната селскостопанска изложба АГРА, която ще се проведе от 9 до 13 март 2011 година, в Международния панаир в Пловдив.
Посетителите на изложбата ще имат възможност за консултации с експерти на МЗХ, ДФЗ и Областната служба за съвети в земеделието по актуални въпроси, свързани с възможностите за инвестиции, които се предоставят по Програмата, както и по линия на различните национални програми.
За 20-ти пореден път изложбата АГРА ще привлича български и чуждестранни компании, които са лидери в областта на селското стопанство. Изложението е витрина на модерните постижения и компас за актуалните посоки за развитие на сектора, свързва науката с производството, производителите с потребителите.
По традиция изложението ще бъде съпроводено от богата съпътстваща програма. Тази година земеделските производители ще имат възможността да участват в кръгла маса на тема „Сътрудничеството на селскостопанската наука с агробизнеса“, както и на дискусия за „Дребното фермерство в България – състояние и подкрепа за неговото развитие“.
Посетителите на АГРА 2011 ще могат да присъстват на Ден на биологичното земеделие, както и на делова среща на Сдружение на производителите на земеделска техника. Организиран е и семинар на тема „Състояние и проблеми на животновъдството в България”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във