Банкеръ Daily

Новини

Започва вторият конкурс за наградата Empower

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще открие тази вечер втория конкурс за наградите Empower. Церемонията ще се състои в НДК от 18.30 часа.
Empower е най-голямото национално състезание за млади предприемачи със специален фокус върху иновациите. В него могат да участват хора, които имат идея за нов бизнес или са стартирали компании преди не повече от една година. Изискването е ръководителят на кандидатстващия екип да е на не повече от 35 години.
Министерството на икономиката е партньор на надпреварата за изключителни млади предприемачи. Началото на състезанието през тази година ще бъде съпроводено с дискусия на тема „Какви са тайните за успех на новосъздадени фирми – практически съвети.
Желаещите да участват трябва да разработят бизнес план по модел, който е на разположение на www.empower.bg. В миналогодишното първо издание на конкурса бяха събрани 191 проектни предложения. Тази година организаторите очакват те да са между 300 и 500. Първата от трите награди е от 100 000 лв. Връчва се и специално „зелено отличие.

Facebook logo
Бъдете с нас и във