Банкеръ Daily

Новини

Започва кампания срещу сексуалната злоупотреба с деца

Кампания срещу сексуалната злоупотреба с деца bdquo;Престъпни ласкиrdquo; стартира днес. Тя се организира от Столичната община в партньорство със Сдружение bdquo;Институт по социални дейности и практикиrdquo; . Инициативата е в рамките на проект bdquo;Детство без насилиеrdquo;, финансиран от фондация ОАК.


Основните цели на кампанията са повишаване на обществената чувствителност към проблема за сексуалното насилие над деца, осигуряване информация на родителите и професионалистите за закрила на децата от сексуално насилие, представяне на информация на децата за мерките и средствата за закрила и предоставяне на помощ на жертвите на сексуално насилие и подкрепа за техните роднини.


bdquo;Кампанията е организирана от фондация Ничии деца, Полша и е проведена за първи път в Полша през 2010. Материалите за кампанията са създадени с обществено полезна цел от Grey WORLDWIDE Poland. Материалите, публикувани в рамките на кампанията, са предоставени за адаптация от Фондация Ничии деца безвъзмездно.rdquo;

Facebook logo
Бъдете с нас и във