Банкеръ Daily

Новини

Започва изложението „Природа, Лов, Риболов“ в Пловдивския панаир

Една от легендите на спортния риболов в Европа – италианецът Мило Коломбо, ще бъде специален гост на изложението „Природа, Лов, Риболов 2011“, което започва днес и ще продължи до 3 април в Международния панаир в Пловдив. Коломбо става световен шампион през 1984 г. в Страсбург. Неговият личен рекорд е улов от 238 килограма, постигнат по време на състезанието Scandinavian Masters, в което е победител през 1998 година. Коломбо е собственик на италианската компания „Milo”, водещ европейски производител на риболовни принадлежности, която ще бъде представена на изложението от дистрибутора за България „Сия“.
Фирми и експонати от 6 държави участват в „Природа, Лов, Риболов 2011“, което се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. Изложителите ще покажат най-модерното ловно, рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекла, аксесоари, стоки за къмпинг), оферти за атрактивни ловни и риболовни дестинации, залесителна и дърводобивна техника.
Заедно с „Природа, лов, Риболов“ посетителите ще могат да видят в панаира още три прояви, свързани с хобито и свободното време: специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност,
градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (30.03-03.04.), Италиански фестивал на красотата и прическата - международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода (01.04.- 03.04.), Празници на домашните любимци с международни киноложки и фелиноложки изложби (02.04.-03.04.).
За първи път се организира Биенале на креативността, което на 2 април ще събере студенти от Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив и Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.
Серията от пролетни изложби, които стартират през седмицата, са посветени и на семейството. Те обхващат мода, хоби, свободно време, украса на дома и вилата, образование, творчество. Ще са интересни за всички възрасти както с експозициите, така и с многото атракции“, коментира главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. Посетителите специалисти, които работят в сферата на туризма, фризьорството и козметиката, озеленяването, търговията, ще открият нови предложения за своя бизнес, добави той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във