Банкеръ Daily

Новини

Задържан при операция Педофили е съдебният заседател Петър Георгиев по делото срещу Баретата

Съдебен заседател по делото срещу Златомир Иванов - Златко Баретата е задържан за 24 часа по разследването при операция Педофили, поради което бе отложено делото срещу Иванов.
На днешното заседание съдът след 45-минутно изчакване констатира, че в съдебната зала не се явява един от съдебните заседатели. Тъй като съдът нямаше достатъчно информация относно причините, поради които съдебният заседател Петър Георгиев не се явява в днешното съдебно заседание, беше дадена почивка.
След приключване на определената почивка, съдът уведомява страните, че след извършена проверка установи, че съдебният заседател Петър Георгиев към настоящият момент е задържан за 24 часа. На този етап съдът няма друга информация, която да обяви на страните и въз основа на която към настоящия момент да вземе решение за по-нататъшния ход на делото.
Съдът като съобрази, че един от съдебните заседатели, с които е даден ход на съдебното следствие, не се явява и е налице незаконен състав на съда намира, че са налице процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание, се казва в мотивите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във