Банкеръ Daily

Новини

Задържаха Нели Панова, сочена за извършителка на убийството на 15-годишната Надежда Вълкова

Полицията в Мездра задържа 22-годишната Нели Панова, сочена за извършителка на убийството на 15-годишната Надежда Вълкова от София. Тялото на непълнолетното момиче беше открито вчера в градския парк в Мездра с прободни рани в областта на шията и свален панталон. Двете са се познавали, Панова има криминални прояви - кражби и хулиганство.
Ръководството на полицията в града съобщи, че Панова е разсъблякла жертвата, взела й е дрехите и маратонките и я оставила по бельо, за да инсценира изнасилване. Такова обаче не е установено от съдебния лекар. Панова заявила дори, че именно тя подала сигнала за изчезването на Надежда. Полицаите смятат, че тя не е имала съучастник.
Жертвата Надежда Вълкова бягала често отвкъщи, а майка й я търсила. Ходела в Мездра, тъй като имала там приятели момче и момиче. Покрай гастролите си в града попаднала в полезрението на служителите от Детската педагогическа стая в града, но не е имала криминални прояви. От полицията казаха, че още не са изяснили причините за тази жестокост, но вероятно в основота й е дълбок междуличностен конфликт.

Facebook logo
Бъдете с нас и във