Банкеръ Daily

Новини

За първи път България е страна-партньор на ловното и риболовно изложение „El Sal#243;n de Cazadores, Venatoria” 2011

За първи път България е страна-партньор на ловното и риболовно изложение „El Sal#243;n de Cazadores, Venatoria” 2011 в Мадрид, което ще се проведе от 3 до 5 март. Най-мащабното събитие в Югозападна Европа ще бъде открито от министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов. За пета поредна година Министерство на земеделието и храните и Изпълнителната агенция по горите ще представят страната ни със собствен щанд. Ловната къща с национални елементи за посрещане на гости и място за преговори, ще бъдат разположени върху площ от 100 квадратни метра.
България участва още с мащабна рекламна кампания като страна-домакин на „Венатория”. Рекламни билборди, постери и брошури ще бъдат разположени на изложението. Страната е включена с цяла рекламна страница в официалния каталог на „Венатория”. Отделно такива присъстват и в редица специализирани (ловни) испански вестници и списания. Мотото на българското участие е „Улови трофей”! (#161;Caza trofeo!). За целта е изработени и специално лого.
”Венатория” е най-голямото ловно изложение на ловни трофеи в испаноговорящите страни. Ползва се с подкрепата на авторитетни международни неправителствени организации, испански държавни институции и Кралското семейство. Изложението се провежда ежегодно и е сред най-престижните прояви в областта на лова, риболова и хоби-туризма в Европа. Тази година то се провежда за 16 – ти път.
В рамките на изложението ще бъдат представени и български вина на винарска изба „Загрей” АД, „Черноморско злато” АД, гр. Поморие, „Винал” АД, гр. Ловеч, винарска изба „Тодоров”АД, „Винарска къща Русе”АД, комплекс „Левента”, „Винзавод” АД, гр. Асеновград, „ЛВК – Винпром”АД, гр.Търговище, „Винпром Ямбол” ЕАД, винарска изба „Лозенска лоза”ООД, „Ковекс – 2” ЕООД, винарска изба „Румелия”, гр. Панагюрище, винарско имение „Драгомир”ООД, гр. Пловдив, „Вини” АД, гр. Сливен , „СИС Индустрийс”ООД, винарска изба „Братя Минкови”, гр. Карнобат.

Facebook logo
Бъдете с нас и във