Банкеръ Daily

Новини

Взривиха бомби пред офиси на РЗС и ДСБ

Дни преди дебатите и гласуването на третия вот на недоверие срещу кабинета Борисов, този път за провал въвн вътрешната политика и най-вече в сферата на сигурността, бомби избухнаха в ранните часове на деня пред офиси на РЗС и ДСБ
Взривовете са нанесли само материални щети, пострадали няма. Строшени са прозорците и витрините на централата на РЗС, която се намира на бул. Дондуков 15. Подобни поражения са нанесени и на офиса на ДСБ на бул. Сливница 18. Лидерът на РЗС Яне Янев определи инцидентите като груба провокация срещу демокрацията и сигурността на българските граждани.
Депутатът от ДСБ, който е и шеф на предизборния щаб на партията Веселин Методиев, че ако това е свързано с предстоящите избори, в България се случва нещо страшно.
За да се шуми около тези партии те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистрали. Когато бях главен секретар на МВР имаше една бомбичка пред къщата на Костов. Тогава се заговори, че това се прави, за да ги накарат да мълчат, а сега не могат да им се затворят устите, така че явно това не работи, коментира Борисов в ефира на ТВ7.

Facebook logo
Бъдете с нас и във