Банкеръ Daily

Новини

ВУЗФ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА СЪС СЕРТИФИКАТ ПО ISO

Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/ откри новата учебна година в новоизградената си сграда в София. Събитието съвпадна със сертификацията на ВУЗ-а по ISO 9001:2000. Заместник-управителят на Муди Интернешънъл ООД, д-р Климент Петров връчи на Ректора на ВОЗФ доц. д-р Георги Николов международно признатия сертификат за управление на качеството , издаден под акредитацията на Националния Акредитационен орган на Германия (DAR-TGA).
На церемонията присъстваха заместник-министърът на образованието Екатерина Виткова, проф. Валери Димитров - председател на Сметната палата на Република България, Апостол Апостолов - председател на Комисията по финансов надзор. Почетни гости бяха и ръководителите на застрахователни компании, на пенсионни и здравно-осигурителни дружества, на банкови институции - Банка ДСК, Бустрад, Уникредит Булбанк, Райфайзенбанк, ING Банк, Дженерали, ЦКБ и др.
Във Висшето училище се подготвят специалисти с бакалавърска и магистърска степен в редовна и задочна форма по три от най-перспективните специалности - Застраховане и осигуряване, Финанси и Счетоводство и контрол. Основната цел на ВУЗФ е да се гарантира високо качество на обучението и успешна професионална реализация на студентите. Затова и голямата задача на ВУЗФ е да интегрира висшето образование и квалификацията на своите студенти с реалния бизнес и положителните практики

Facebook logo
Бъдете с нас и във