Банкеръ Daily

Новини

ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР НАГРАДИ АРХ. ЯНЕВ С КОРТИК

Благодаря на архитект Георги Янев за една доблестна гражданска постъпка, постъпка на почтен човек. Тя даде възможност на прокуратурата и МВР да проведат една изключително бърза и ефективна антикорупционна реализация. Това каза министърът на вътрешните работи Румен Петков след като награди архитект Георги Янев с кортик за съдействие при разкриване на корупционна схема във Фонд Републиканска пътна мрежа.
Корупцията в Министерството на земеделието е кошмарна, каза от своя страна архитект Янев. Определено се страхувам, обаче вече имам кортик. Така че първите двама няма да са живи. Не исках да ставам медийна звезда, или публична личност. И си искам папките. Аз нищо нередно не правя, аз просто си изкарвам хляба, каза още арх. Янев.
Успешната реализация на прокуратурата и МВР трябва да покаже на всички държавни служители, че всеки, който излиза от рамките на закона и използва служебното си положение, за да постави в зависимост други граждани, ще бъде наказан. Тази успешна реализация ще направи държавните служители други, но ще направи и българските граждани други, каза вътрешният министър Румен Петков.

Facebook logo
Бъдете с нас и във