Банкеръ Weekly

Новини

Всички министри получиха Библии от Светия синод

Светият синод изненада кабинета с по една Библия подарък за всеки министър. Това стана ясно в началото на днешното заседание на служебното правителство.


bdquo;Пред всеки един от вас има по една Библия, която ни е условно да го нарека подарък от Светия синодldquo;, каза премиерът Марин Райков. Действително имаме нужда от тази морална подкрепа. Самият аз, като влязох в кабинета си, наистина имах нужда да имам този източник на подкрепа, на вдъхновение. Мисля, че всеки един от вас може да го оцени, заяви още служебният премиер.


Райков посочи, че точките от дневния ред на заседанието на Министерския съвет трябва да бъдат внимателно обсъдени и предупреди министрите, че журналистите не трябва да чакат много дълго време пресконференцията след него. Райков също ще се включи в брифинга.


След заседанието на кабинета, на което се очаква да бъдат одобрени обсъдените вчера от социалните партньори мерки за подпомагане на най-бедните, ще се проведе и първото заседание на Изборния борд към Министерския съвет.

Facebook logo
Бъдете с нас и във