Банкеръ Daily

Новини

ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ АРХИТЕКТА ПЕДОФИЛ ОТ РАКИТОВО

Все още няма обвинение срещу архитекта педофил. Главният архитект на община Ракитово Мануел Манолов беше заловен на 30 септември да блудства с две момичета в дома си. Часове след това беше пуснат от ареста, защото получил сърдечна криза. В луксозния му дом полицаите откриха порно касети. Манолов често каним момичета в дома си, черпил ги с алкохол, давал им и дребни суми.
Седмица след разкритието срещу него не са повдигнати абсолютно никакви обвинения. В момента той е в болница в Пловдив. Манолов заяви по телефона пред bTV, че не се чувства виновен.
По време на залавянето му двете момичета, на 12 и на 14 години, са били чисто голи. Нито от прокуратурата, нито от общината пожелаха да коментират случая. Отзова се само адвокатът на Манолов Румен Апостолов. Състоянието на Манолов е тежко, той е в интензивно отделение с влошено състояние на сърцето, получава хипертонични кризи. Не беше задържан в РПУ-Велинград по лекарско предписание, съобщи Апостолов.
По закон разследващите имат право да повдигнат обвинения, когато има достатъчно данни за виновност, обясни адвокатът. По думите му информацията за задържането на Манолов разбирал от медиите, не бил запознат подробно с обстоятелствата.
На този етап да се говори за вина е немислимо, предстои разследване, разпити, експертизи, посочи защитникът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във