Банкеръ Daily

Новини

Водещи теми на брой 9

ЛУДИ ПАРИ ЗА НОРМАЛНИ ВОЕННИ
Скандални подробности около три секретни сделки на военното министерство, надхвърлящи 1.5 млрд. евро, разкрива в. БАНКЕРЪ. Журналистическото разследване показва, че процедурите за обществените поръчки за модернизацията и на МИГ-овете, и на хеликоптерите, и на целия автопарк на армията са били разиграни за предварително избрани доставчици, и то срещу солидни комисионни.

ДИСКРЕТНИЯТ БЛЯСЪК НА БАНКЕРКИТЕ
Диаманти, перли и скъпи часовници очароват българските банкерки, научаваме от в.БАНКЕРЪ. В бизнеса деловите дами са скромни и не разчитат на ефекта от бижутата. В свободното си време обаче те с удоволствие се отдават на съкровищата си.

ОТПИСАХМЕ КОЗЛОДУЙ, ДА ЖИВЕЕ БЕЛЕНЕ!
В официален доклад на енергийното министерство до парламентарната Комисия по енергетика се твърди, че при спиране на вторите два блока в Козлодуй през 2006 г. дефицитът ще е твърде голям. В анализ на всички рискове и препятствия пред проекта за нова ядрена централа в Белене в. БАНКЕРЪ предупреждава, че никакъв внос на електроенергия от региона няма да може да компенсира недостига.

ФОКУСНИЦИТЕ ОТ ФОРМУЛА 1
В навечерието на новия сезон Формула 1 пилотите ще си върнат статута на най-зорко следените хора на планетата, прогнозира в.БАНКЕРЪ. Доказва го и шеговитото оплакване на Михаел Шумахер, че през изминалата седмица е дал повече интервюта, отколкото Чърчил през целия си живот.

В СПЕЦИАЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАКОННОСТ И ВЛАСТ ПАРАГРАФ 22 ЧЕТЕТЕ:

Ега ти държавата, дето аз съм й бил вицепремиер! С този възглас на уста, бившият транспортен министър и заместник на министър-председателя Беров Нейчо Неев удари няколко пъти един железничар с папка по главата , а после стана подсъдим за нарушаване на югоембаргото.
И ОЩЕ:

ТЕМИДА ОТНОВО КАЦНА НА ГЕНЕРАЛСКАТА МУШКА
Поредният скандал между главния секретар на МВР Бойко Борисов и орлите на правосъдието избухна заради условните присъди на небезизвестния бос на несебърско-поморийската наркомафия Митьо Очите и на албанския контрабандист на гранатомети Ферид Топчагич. Вдъхновен от размяната на остроумия между генерала и адвоката на Митьо Очите, екипът на Параграф 22 обявява конкурс за най-оригинален виц на тема Съд, Следствие, Прокуратура и Адвокати. Вицове за МВР не се допускат до участие, защото там всичко е окей.

Facebook logo
Бъдете с нас и във