Банкеръ Daily

Новини

Водещи теми на брой 3

МИЛИОНИ ЗА СМЕТ
Известни бизнесмени вече се усетиха, че големите пари са заровени в сметищата. Скандалните договори за столичния боклук са семкаджийски пари, сравнени със стотиците милиони, които ще похарчим, за да изпълним европейските изисквания към отпадъците. За какво точно става дума ще разберете от новия брой на Банкеръ.

НИКОЙ В СДС НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД
На 21 февруари СДС ще се разцепи, прогнозира в.БАНКЕРЪ. Спешно свиканата конференция няма да спаси партията, само ще направи от гибелта й срамно зрелище.

ЗА КАКВО МУ СА НА БУЛГАРГАЗ МНОГО ПАРИ
370 милиона лева внесе в хазната газовият монополист, а счетоводната му печалба за миналата година е 124 милиона лева. Което не пречи специална работна група в предприятието да търси много пари отвън - разкрива вестник Банкеръ. Мислело се за емисия еврооблигации или за чуждестранен инвеститор. На Булгаргаз пари не му трябват, но харченето на стотина милиони във валута може да се окаже сладка работа, пише седмичникът и обяснява как точно ще стане това.

КОНКУРЕНЦИЯТА МЕЖДУ БАНКЕРИТЕ СЕ ПРЕНАСЯ НА ЛОВНИТЕ ПОЛЕТА
Нова страст завладява българския финансов елит. Според ексклузивна информация на в.БАНКЕРЪ шефовете на кредитни институции вече прехвърлят конкуренцията помежду си на ловните полета и вместо пари настървено броят ловни трофеи и разказват небивали истории. Пикантрите подробности четете във финансовия седмичник.

В СПЕЦИАЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАКОННОСТ И ВЛАСТ ПАРАГРАФ 22 ЧЕТЕТЕ:

БОМБА В СЪРЦЕТО

За да взриви човек централния офис на СИК, не е необходимо да е луд, но все пак помага. Така или иначе покушението е факт. А това, че един от създателите на групировката бе убит по начин, който насочва мислите към позбравената вече наркоафера Опицвет и към едно от главните действащи лица в нея: ливанеца Саркис Адел, е повод за специални разсъждения. Които, заедно с фактите, можете да прочетете в Параграф 22.

Facebook logo
Бъдете с нас и във