Банкеръ Weekly

Новини

ВМРО се отказа от Орлов мост

ВМРО ще се яви на предстоящите парламентарни избори със самостоятелна регистрация и повече от 50% гражданско участие в листите. Воеводите се отказаха от коалиция с Движение Орлов мост в последния момент с мотива, че формированието не е получило широка гражданска подкрепа.


Лидерът на партията Красимир Каракачанов ще бъде водач на листата за 25-и многомандатен избирателен район в София, а неговият заместник Ангел Джамбазки ще води листата за 23-ти софийски МИР. Емил Димитров, по известен като Ревизоро, повежда кандидатите на ВМРО за депутати във Варна.


На тези избори ВМРО излиза с радикална програма за промяна на статуквото, посочи Красимир Каракачанов. Целта винаги е била всички патриоти и всички протестиращи да се обединят за участие в изборите. След като това не можа да се случи, ВМРО излиза сама ndash; защото никога не е била и няма да бъде bdquo;патерицаldquo; на някоя партия. Българските граждани ще изберат кой да ги представлява, заяви още председателят на ВМРО.


Целта на ВМРО е национализмът да управлява България, заяви Джамбазки. Ние държим изборите да бъдат честни, но за съжаление имаме резерви в това отношение. Избирателните комисии са съставени от представители на партиите на статуквото, които получиха доста ясна оценка от българските граждани, припомни Ангел Джамбазки.


Позицията на ВМРО е, че представители на всички участващи в изборите партии трябва да имат достъп и възможност за контрол при броенето на гласовете.

Facebook logo
Бъдете с нас и във