Банкеръ Daily

Новини

Винпром - Пещера, представя нова марка висококачествени вина на Винария - 2011

Винпром - Пещера, представя нова марка висококачествени вина на Винария - 2011. Международното изложение започва на 23 февруари и е посветено на иновациите и модерните бизнес практики, които въпреки кризата подпомагат икономиката на страната ни. Това съобщават организаторите.
Освен традиционните дегустации и годишните награди Златен ритон за винения сектор Винария - 2011 включва представяне на най-новите продукти на участниците. Лидерът на пазара на високоалкохолни напитки и вина Винпром - Пещера, ще покаже нова марка висококачествени вина, резултат от уникални съчетания на сортовете каберне совиньон и мерло от реколта 2009 г. и розе
и мускат от реколта 2010 г., както и уникалните за България сортове на компанията Регент, Дорнфелдер, италианските Просеко и Анчелота, френските Вионие и Пети вердо, се посочва в съобщението.
Гостите на Винария първи ще видят новия дизайн на водещите по пазарен дял у нас продукти на компанията. Те са разработени от най-авторитетните международни дизайнерски агенции.
Водещите производители в различните браншове ще заложат на иновации и нови технологии, продукти и проекти за развитие. Те ще представят страната ни пред най-големите международни партньори затова и Винария - 2011 събира утвърдени и динамични компании. Тази година от списъка с участници отпаднаха
множество родни винпроми, които поради кризата замразиха своето развитие. В резултат на това рязко спаднаха и техните пазарни дялове, а това им коства и участието на престижния винен салон.

Facebook logo
Бъдете с нас и във