Банкеръ Daily

Новини

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” организира уъркшоп „Моята кариера 2011”

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър”, съвместно с JobTiger организира уъркшоп „Моята кариера 2011” на 11 май.
В навечерието на 20-та годишнина на университета, уъркшопът е едно от важните събития, свързани с кариерното развитие на студентите. Като част от инициативите на JobTiger за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България, идеята е да се осигури директният им контакт с бизнеса.
В мероприятието ще вземат участие фирми от IT сектора, туристическия бранш, финансови и застрахователни институции, консултантски и търговски фирми, както и представители на местната власт и др.
Уъркшопът ще се открие в 10,30 ч. в централното фоайе на ВСУ от ректора на университета проф. д.ик.н. Анна Недялкова. Преди това представителите на фирмите и институциите ще се запознаят с базата на ВСУ и ще се срещнат с академичното ръководство.
През целия ден студентите ще имат възможност за пореден път да се срещнат с работодатели от различни браншове, които ще предложат места за студентски практики и стажове, както и свободни работни позиции.
Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” е единственият у нас, удостоен със специалните знаци за качество и признаване на образованието в Европа. В него се обучават над 12 хил. студенти в 67 акредитирани бакалавърски и магистърски програми. Той е едно от най-големите висши училища в България, акредитирано от НАОА с най-висока оценка за максималния срок от 6 години.

Facebook logo
Бъдете с нас и във