Банкеръ Weekly

Новини

Ваня Стойнева от финансовото министерство е новият зам.-министър на труда

Ваня Стойнева ще бъде зам.-министър на труда през следващите месеци, докато работи служебния кабинет. Това съобщиха от социалното ведомство. Тя ще отговаря за Оперативна програма Развитие на човешките ресурсиrdquo; на мястото на подалата оставка преди два дни Зорница Русинова.


Преди да заеме поста Стойнева е работила в дирекция Национален фондrdquo; в Министерство на финансите. Преди това тя е заемала експертни и ръководни позиции в дирекция ldquo;Европейски фондове за конкурентоспособностrdquo; в Министерството на икономиката и енергетиката - управляващ орган на оперативна програма ldquo;Конкурентоспособностrdquo; и изпълнителна агенция по програма ФАР.


Стойнева е било и началник сектор Мониторингldquo; в дирекция ldquo;Предприсъединителни програми и проектиrdquo; на Министерството на икономиката ndash; звено за изпълнение на проекти и изпълнителна агенция по програма ФАР. Работила е и като координатор на проект ldquo;Инициативи на пазара на трудаrdquo; в Министерството на труда и социалната политика.


Ваня Стойнева е магистър по международни отношения със специализация ldquo;Европейски страниrdquo;.

Facebook logo
Бъдете с нас и във