Банкеръ Daily

Новини

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

Властта се дави във водни стратегии

Всичко тече, всичко се променя, само отношението на правителствата у нас към водоснабдяването и канализацията си остава едно и също. Държавата мирише лошо, на места смърди, но всяка нова власт започва поредния напън за реформирането на сектора. Сега и ГЕРБ се пробва с нова Национална стратегия за управление и развитие на водния сектор. Ще излезе ли нещо от това и как стратегии затриха и водата, и канализацията, четете само във в. БАНКЕРЪ.

Възнагражденията във финансовите институции стават публични

Европейската комисия е на път да направи обществено достояние заплатите на мениджърите на всички финансови институции у нас. Под светлината на прожекторите ще попаднат и шефовете на застрахователните компании, пенсионните и здравноосигурителните фондове. Дали и защо финансовите институции ще опитат да избегнат предоставянето на информация за заплатите и до какво ще доведе подобна мярка, ще разберете от страниците на финансовия седмичник.

Покрай фанфарите забравихме шамарите

Покрай фанфарите, че Европейската комисия ни е дала две години отсрочка за няколко проекта, финансирани по програма ИСПА, встрани остана фактът, че ще изядем шамарите за част от останалите. Проблемът е, че работата по голяма част от договорите изобщо не спори. Със сигурност зад борда ще останат интегрираните проекти за подобрение на водоснабдяването в Смолян, Варна, Балчик и Шумен, като и регионалният център за управление на отпадъците в Кърджали. Подробностите ще прочетете само в новия брой на БАНКЕРЪ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във