Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 8 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 8 на вестник БАНКЕРЪ четете:

НАД 30% Е ДОХОДНОСТТА НА ИНВЕСТИЦИОННОТО ЗЛАТО
Блясъкът му е непреходен, скъпо е, купува се без ДДС, има ежедневни котировки за обратно изкупуване и носи висока доходност. Що е то? Това е инвестиционното злато. Стандартизирани монети от една тройунция и кюлчета от 1 грам до 1 килограм. По света те са сериозен инвестиционен актив с голям дял в инвестиционните портфейли. А как е у нас ще научите от новия брой на БАНКЕРЪ.

ЛЕСНИ ПАРИ ЗА... МОНОПОЛИ
Всеки, който е ходил на пазар, със сигурност се е сблъсквал с добре познатия у нас похват да те ударят в кантара. Плащаш си като поп примерно за кило домати, а като премериш на контролната везна, се оказва, че са ти сложили 200-300 г по-малко. И докато на пазара е далеч по-лесно да се усетиш и да реагираш, ако имаш съмнения, не така стоят нещата ютилити компаниите - отчитащи показанията на електромери, водомери, топломери... А и голяма част от доставчиците на комунални услуги са се постарали така да си наредят пъзела, че у тях да е и хлябът, и ножът. Всичко по темата четете в БАНКЕРЪ.

ЯЗОВЕЦ ОКОЛО КУРНИКА НА ПОЗИТАНО
Наскоро президентът Георги Първанов направи изненадваща визита в централата на БСП - първата за 10-те години след избирането му за президент. Този факт остана сравнително незабелязан в лавината от скандали и трагикомични изяви на политиците, но би било неправилно да бъде подценен. Първанов нищо не прави случайно, което дава още един аргумент да се взрем по-внимателно в неговия набег на Позитано 20. Подробности, в новия брой на БАНКЕРЪ.

ЯЗОВИР ИСКЪР СЕ НУЖДАЕ ОТ СПАСИТЕЛЕН ПОЯС
Да се вземат решения, които създават напрежение, а неизбежно и врагове в година на избори е доста рисковано занятие. Дали правителството ще съумее да разреши по категоричен начин оплетените казуси за собствеността на терените около язовирите и строителните безчинства върху тях ще научите само от в. БАНКЕРЪ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във