Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 5 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 5 на вестник БАНКЕРЪ четете:

Капитулира ли ГЕРБ пред БАНските старци?

На поредната среща между кабинета и ръководството на Българската академия на науките премиерът Борисов прекъсна прочувствената реч на председателя на академията Никола Съботинов и тържествено заяви, че ГЕРБ оттегля приетия на първо четене в парламента законопроект за БАН. Капитулира ли ГЕРБ пред БАНските старци? - отговорът - само на страниците на в. БАНКЕРЪ.

Държавата си придърпа обратно пловдивския панаир

Колкото и невероятно да звучи, на 28 януари окръжният съд в Пловдив е обявил за нищожни двете увеличения на капитала на дружеството Международен Пловдивски панаир АД, вписани в търговския регистър на 21 декември 2006-а и на 23 март 2007-а година. Как държавата успя да си придърпа обратно пловдивския панаир, четете на страниците на в. БАНКЕРЪ.

Облъчването за АЕЦ Белене започна отново

Отсрочката, която българското правителство успя да издейства от руснаците за АЕЦ Белене, едва бе преполовена и облъчването на обществото за втората ни атомна централа тръгна отново. Подробностите - само във вестник БАНКЕРЪ.

Емигрантите наляха 655.8 млн. евро в България

Татко ни прати прати парички. Сигурно си спомняте онази трогателна реклама на една от големите международни компании за незабавни преводи, която около Нова година се въртеше по телевизиите. За много семейства у нас тези пари от чужбина са жизненоважно перо в бюджета на домакинството. Как емигрантите наляха 655.8 млн. евро в България, четете само на страниците на финансовия седмичник.

Животът струва 20 000 лева

Според застрахователите човешкият живот струва между 20 000 и 40 000 лева. За такива стойности на неимуществените щети те водят кървави извънсъдебни пазарлъци, научи БАНКЕРЪ. Защо застрахователите масово се пазарят с пострадали и техните наследници - четете само в новия брой на в. БАНКЕРЪ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във