Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 43 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 43 на вестник БАНКЕРЪ четете:

БИЗНЕСЪТ С ВОДА ОЩЕ ТЪНЕ В МЪТИЛКА

Доскоро идеята да се прави бизнес с минерална вода у нас се възприемаше с насмешка и никой не вярваше, че от продажбата й може да се печели, но това се промени. Оказва се обаче, че държавата печели нищожни суми от концесиите на минералните извори, докато други трупат милиони от тях. Истината - на страниците на в. БАНКЕРЪ.

БАНКОВИТЕ АКЦИИ ИЗГУБИХА ПОСОКАТА

Фондовата борса остана притисната от хроничната липса на инвеститорски интерес и през септември. Пазарът на нея по-скоро тъпчеше на място с изключение на някои колебания. Как се представиха банковите акции в тези трудни условия ще научите от страниците на финансовия седмичник.

МЕЖДУ РЕЙТИНГА И РЕФОРМИТЕ

Рейтингът на Бойко Борисов е паднал от 45 на 23 процента. Само за 15 месеца. Успокояващото е, че за същото време от началото на премиерския си мандат царят успял да охлади народната любов с цели 60 градуса (от 62 на 2). За приликите между правителствата Костов-Сакскобургготски-Борисов и за това къде свършват границите на рейтинга и започва реалната реформа, четете новия брой на в. БАНКЕРЪ.

Кога зашумят шумите...
Дълбоки исторически наслоявания в народопсихологията са причината днешното село Шума, Годечко, да нашуми толкоз из телевизии и вестници. Името му се носи като есенно листо насам-натам из етера, а мало и голямо затананика познатата народна песен: Кога зашумят шумите, буките-е-е-е.... Защо стана така - ще научите само и единствено в Параграф 22, приложението за законност и власт на в.Банкер

Facebook logo
Бъдете с нас и във