Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 42 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 42 на вестник БАНКЕРЪ четете:

Правителството ще бръкне в джоба на бизнеса

Правителството е на път да икономиса около 400 млн. лв., предвидени в актуализирания бюджет за погасяване на стари задължения към фирмите. С какви схеми управляващите ще се опитат да вържат държавните сметки, независимо че няма да изпълнят планираните приходи, ще разберете от страниците на вестник БАНКЕРЪ.

Хаосът с рекламите в София продължава

Макар че приходите от външни реклами никак не са за подценяване и спокойно биха запълнили дупките в столичния бюджет, местните управници така и не направиха нищо това да се случи. Истината е, че в София цари пълен хаос в рекламния сектор. Всеки прави каквото си иска, малцина плащат за правото да рекламират, а няма и кой да следи дали разпоредбите се спазват. Дали тази практика ще продължи и след поредните промени в нормативната база, ще научите от страниците на вестник БАНКЕРЪ.

Нова лекарствена схема - ново безпаричие

Край на безконечните търгове за скъпи лекарства и убийственото чакане оскъдните количества да стигнат до болните. От 1 януари 2011 г. медикаментите, за които сега плаща Министерството на здравеопазването, ще се покриват от Националната здравна каса, смело обеща преди седмица новият здравен министър д-р Стефан Константинов. До какво обаче ще доведе това и ще намери ли държавата пари за всички лекарства четете в новия брой на БАНКЕРЪ.

Пред страстта всички са равни

Както сочи Учителят Дънов, има надежда: ако мъжете и жените се съединят в името на онези закони, които съществуват в природата, може да се преобрази целия свят. Преображението е възможно дори и в строгия храм на Темида. Там където властват други закони, повечето от които наказват човешките слабости, допуснати заради магнетичните изисквания на плътта. Оказва се обаче, че богинята на божествения ред няма грам имунитет срещу стрелите на Ерос и душата й се гърчи в сладка изтома. Защо - ще научите само и единствено в Параграф 22, приложението за законност и власт на в.Банкер

Facebook logo
Бъдете с нас и във