Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 17 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 17 на вестник БАНКЕРЪ четете:

Възнагражденията във финансовите институции стават публични

Европейската комисия е на път да направи обществено достояние заплатите на мениджърите на всички финансови институции у нас. Под светлината на прожекторите ще попаднат и шефовете на застрахователните компании, пенсионните и здравноосигурителните фондове. Дали и защо финансовите институции ще опитат да избегнат предоставянето на информация за заплатите и до какво ще доведе подобна мярка, ще разберете от новия брой на БАНКЕРЪ.

Стратегии затриха и водата, и канализацията

Всичко тече, всичко се променя, само отношението на правителствата у нас към водоснабдяването и канализацията си остава едно и също. Държавата мирише лошо, на места смърди, но всяка нова власт започва поредния напън за реформирането на сектора. Сега и ГЕРБ се пробва с нова Национална стратегия за управление и развитие на водния сектор. Ще излезе ли нещо от това и как стратегии затриха и водата, и канализацията, четете само във в. БАНКЕРЪ.

Обезпаразитяване за... половин милион

Все по-често наяве излизат сериозни золуми с общински и държавни средства и в болници и поликлиники. Преди повече от година в.БАНКЕРЪ повдигна завесата около някои методи, използвани от едно бивше ръководство на Първа градска болница в София, когато изпълнителен директор там е била д-р Ана Лечева-Милкоева. Какво ново около източените суми и как болницата е дала за обезпаразитяване половин милион лева, ще научите от страниците на финансовия седмичник.

Facebook logo
Бъдете с нас и във