Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 13 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 13 на вестник БАНКЕРЪ четете:

Печалбите от плажовете също секнаха

Има нещо сбъркано в политиката на държавата за морските плажове и тяхното управление. Вместо да се възползваме от природните дадености и да привлечем повече туристи, голяма част от летовниците за поредна година ще бъдат посрещнати от табели с надпис Неохраняема зона и Къпането забранено. И този сезон около една трета от пясъчните ивици по нашето Черноморие ще останат без стопанин - защо, ще научите само от новия брой на в. БАНКЕРЪ.

Малките губят терен във фармацията

Битката за надмощие във фармацевтичния бранш отново се разгоря с пълна сила, а фитилът бе запален от Министерството на здравеопазването. Поводът за високото напрежение в гилдията е подготвеният от подчинените на министър Стефан Константинов проект за изменение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Как изведнъж се оказа, че малките губят терен във фармацията, ще разберете от страниците на вестник БАНКЕРЪ.

Вътрешни войни в ГЕРБ

Изборите ще бъдат жестоки, гответе се за битка, предупреди съпартийците си от ГЕРБ Цветан Цветанов, който изненадващо цъфна на отчетно-изборната конференция на местната партийна структура с уговорката, че е там като заместник-председател на ГЕРБ. И без мрачните му прогнози из страната вече са сигурни, че предстоящите избори ще са бойно поле в буквалния смисъл. Какви са вътрешните войни в ГЕРБ ще прочетете само във в. БАНКЕРЪ.

Авиокулата се застрахова за над половин млрд. долара

Държавното предприятие Ръководство въздушно движение обяви обществена поръчка за застраховател, който да покрива щети до 550 млн. долара. Застраховката се нарича АРИЕЛ и трябва да покрива отговорността на въздушните диспечери за причинени вреди на трети лица, произтичащи от действията на предприятието в качеството му на доставчик на аеронавигационни услуги. Подробности четете само в новия брой на финансовия седмичник.

Да връзваме червените ленти...!

Странен парадокс се наблюдава в последно време - колкото повече концепции за сигурност и служби, които да я обгрижват, се появяват у нас, толкова по-интензивни стават апелите за възраждане на Доброволните отряди на трудещите се (ДОТ).
Защо - четете в Параграф 22, приложение на в.Банкер за законност и власт.

Facebook logo
Бъдете с нас и във