Банкеръ Daily

Новини

В Ямбол борят престъпността с 10 000 листовки

10 000 листовки ще разпространи МВР сред жителите на Ямбол, които са част от кампанията “Заедно в защита на нашите домове!”. Те съдържат съвместно обръщение на директора на Областната дирекция на полицията комисар Стоян Драгнев и Областния управител Таня Димитрова.
“Обръщаме се към вас, защото не ни е безразлично, когато в региона и в домовете ни се извършват престъпления. Сигурни сме, че и вие се безпокоите от това. За да намерим добри решения, трябва да ги търсим заедно”, пише в листовката комисар Стоян Драгнев и Таня Димитрова.
Те призовават гражданите да заключват входните си врати, да не държат големи суми в домовете си, да бъдат по-бдителни и да сигнализират полицията, когато забележат непознати лица със съмнително поведение. Акцент в обръщението е и апелът за подаване на информация за лица, които разпространяват наркотици.
Инициативата е с превантивна цел и е следствие от завишения брой домови кражби през последните месеци. Отпечатването на листовките се осъществи с личната финансова подкрепа на Областния управител Таня Димитрова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във