Банкеръ Daily

Новини

УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО СЪС SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

Societe Generale Експресбанк дари комплект професионални барабани на Национално музикално училище Любомир Пипков в София. Събитието се състоя под звуците на специален концерт, подготвен от възпитаниците на музикалната школа.
Societe Generale Експресбанк е готова да подкрепя инициативи в областта на изкуството, особено когато става въпрос за развиване на потенциала на младото поколение. С това дарение бихме желали да установим традиция за стимулиране на българските таланти, като за нас от съществено значение ще бъде също да проследяваме творческото им израстване в бъдеще. Радваме се, че ще успеем да направим щастливи тези деца и да бъдем част от тяхното развитие, сподели на тържеството Иван Джелебов - мениджър Оперативен маркетинг в Societe Generale Експресбанк.
Специален гост на събитието беше певицата Мария Илиева, която заедно с други две големи български звезди - Пламен Константинов и Веселин Топалов, участват в последната имиджова кампания на Societe Generale Експресбанк - Успяваме заедно. Кампанията набляга на загрижеността на банката към клиентите си и помощта, която им оказва, за да постигнат своите лични проекти и мечти. Мария Илиева е лице и на рекламната кампания на Societe Generale Експресбанк за потребителския кредит Експресо.
Директорката на Национално музикално училище Любомир Пипков Милка Митева връчи благодарствена грамота на Иван Джелебов, като израз на признателност към жеста на банката.
За кредит Експресо:
Кредит Експресо доказа през последните седем години, че е продукт, който помага на клиентите да реализират своите проекти и мечти. Той може да бъде получен във всеки един от 140-те офиса на банката в страната, чрез бърза и опростена процедурата (отговорът се дава за 15 минути). С кредит Експресо клиентите могат да заемат до 30 хил. лв. без поръчител с цел да задоволят всяка лична потребност от покупка на училищни пособия за децата си, дo финансиране на зимна ваканция и много други.
Societe Generale Експресбанк
Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи банки в България. В нея работят повече от 1300 служители. Целта на банката е да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия. Към настоящия момент:
- 98% от капитала са собственост на Societe Generale Group - Франция;
- 41.7 млн. лв. брутна оперативна печалба за 2007 г.;
- 32.4 млн. лв. нетна печалба за 2007 г.;
- 100 млн. лв нетен банков доход за 2007 г.;
- 1.8 млрд. лв. са активите на банката;
- повече от 340 хил. клиенти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във