Банкеръ Daily

Новини

УПРАВИТЕЛЯТ НА ТРАНСИНС ОСТАВ В АРЕСТА

Варненският апелативен съд потвърди определение на Окръжния съд, с което бе отхвърлена жалбата на адвокатите на управителя на фирма “Трансинс рециклираща компания” 42-годишният Николай Николов. Той е обвинен в извършване на две тежки престъпления - отвличане и подбудителство към убийство на две лица, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвите начин, предаде Дарик радио.
Николов, който е в ареста вече 4-ти месец е второто лице задържано във връзка с разкриването на жестокото убийство на Венцислав Евтимов и на Добринка Пекова, открити през май тази година последователно през няколко дни в коритото на р. Камчия близо до с. Круша, припомнят от пресцентъра на ВАС.
На 21 май Варненският окръжен съд задържа Ганислав Начев - член на УС на същата фирма, с безспорно установени бизнес контакти с убитите и с обвинение в отвличане на Евтимов и Пекова.
Като остави без уважение жалбата на адвокатите за изменение на мярката за неотклонение въззивният съд потвърди ареста. Определението на съда е окончателно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във