Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Груп подарява част от финала на UEFA

Докато „Интер” и „Байерн” се подготвят за финалния мач от UEFA Champions League в Мадрид на 22 май, футболните фенове в цяла Европа могат да преживеят нещо различно от тяхната първоначална представа за такъв спортен форум. За първи път в историята на най-престижния европейски футболен турнир, феновете ще имат възможност да вземат частица за себе си от финала, благодарение на УниКредит Груп, официален спонсор на турнира за периода 2009–2012 година.
Собственикът на УниКредит Булбанк ще изпрати части от оригиналните конфети, които традиционно „валят” над шампионите по време на церемонията по връчване на Купата, на първите 50 000 фена, които се регистрират да получат безценните сувенири. Всеки може да направи регистрацията си от 27 април до 23 май на www.get-your-part.eu. Сайтът е разработен на девет езика, включително на български. Оригиналните конфети, които ще бъдат събрани непосредствено след церемонията ще достигнат до късметлиите по пощата заедно със сертификат и снимка от връчването на Купата.
Освен регистрация за оригиналните конфети от финала, сайтът съдържа всички подробности около турнира, новини за мачовете, видеоклипове от първата част на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, в която беше включена и България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във