Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Булбанк ще зарадва един свой клиент с VIP билет за финала на Шампионската лига по футбол

УниКредит Булбанк ще зарадва един свой клиент с VIP билет за финала на Шампионската лига по футбол, който ще се проведе на 19 май 2012 година в Мюнхен. Всяка пета транзакция, извършена с дебитна или кредитна карта MasterCard или Maestro, на ПОС терминал или в Интернет, регистрира едно участие на клиента в томбола с награди, свързани турнира.


До края на годината банката предлага револвиращи кредитни карти МasterCard Standard с преференциални условия. Месечният лихвен процент е 1.33%, и картата е освободена от годишна такса за обслужване за първата година. Допълнително клиентите, които сключат застраховка bdquo;Кредитна стабилностrdquo;, ще получат намаление на месечния лихвен процент за новоиздадени карти с още 0.1 на сто.


Освен голямата награда - VIP билет за финала на Шампионската лига с поети разходи по пътуване и настаняване, клиентите на банката ще могат да спечелят още 5 билета за за футболна среща от осминафиналите в периода 14 февруари - 14 март 2012 и 200 предметни награди ndash; брандирани бейзболни шапки. Печелившите ще бъдат изтеглени на 12 януари 2012 година.


УниКредит и UEFA Champions League удължиха партньорството си за още три сезона ndash; от 2012 до 2015 г. включително. С подновяването на спонсорството за още един тригодишен цикъл, УниКредит ще продължи обвързването си като бранд с най-престижния европейски футболен турнир.

Facebook logo
Бъдете с нас и във