Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Булбанк с търговска инициатива за микро и малки предприятия

По-добри условия за финансиране, под формата на по-бързо вземане на решение и преференциални лихвени нива, предлага УниКредит Булбанк на микро и малките предприятия. Инициативата на банката ще продължи до края на юли.
„На преден план в инициативата ни е изведено качеството на взаимоотношенията на клиентите с банката. За фирми, които са били лоялни към банката, както и за такива с добро финансово поведение в банковата система, решенията за финансиране ще могат да се взимат при относително облекчена процедура, което пък от своя страна ще съкрати сроковете. Що се отнася до ценовите условия по кредитите, банката ще приложи индивидуален подход при договаряне с всеки клиент”. Това заяви старши мениджърът „Бизнес клиенти” в банката Светлозар Чолаков,.
Микро и малките предприятия, към които е насочено преференциалното предложение на УниКредит Булбанк, могат да използват финансирането за най-различни цели – инвестиционни и оборотни кредити, възстановяване на кредитни лимити, подновяване на кредити за оборотни средства и др. Банката ще предлага и предварително одобрени лимити в размер до 50 хил. лева на клиентите, които отговарят на зададени от банката условия за активи и финансови резултати.
В рамките на инициативата си в подкрепа на малкия бизнес, банката ще прилага и Референтна програма, чрез която клиентите на банката могат да намалят лихвите си. Според условията на програмата всеки клиент от сегмента наа малките и средни предприятия може да да получи 20 базисни пункта намаление на текущата лихва по ползвания от него кредит, ако доведе клиент, който получи кредит най-малко до размера на остатъчният дълг на кредита на рефериращият клиент (при повече от един рефериран клиент се взема предвид общ размер на реферираните кредити).

Facebook logo
Бъдете с нас и във