Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Булбанк пуска серия продукти за дами

УниКредит Булбанк пуска серия продукти за дами. Donna, както се казва новата серия на банката, включва специален депозит, потребителски кредит, инвестиционен заем, пакетна програма и кредитна карта.
„Представянето на новата ни серия продукти Donna съвпада в Женския празник, но за нас фокусът върху дамите ще е постоянен, не само в един ден от годината”, ангажира се Цветанка Минчева, зам. – директор Банкиране на дребно. „Това е своеобразен жест към дамите и признателност за тяхната лоялност като клиенти. Серията продукти е само първата стъпка от цялостна програма, която предстои да изградим в целта ни да обслужваме по-добре жените, които като клиенти имат специфични потребности”, казва още Минчева.
Според проучвания жените-предприемачи като цяло имат по-висок процент възвръщаемост на кредитите, както и по-нисък процент на провалите при стартиращ бизнес. Освен това, изследванията показват, че жените имат по-добра възвръщаемост на кредитите, а в някои държави – компаниите, управлявани от жени нарастват по-бързо от останалите частни компании. Проучване, проведено от екип на банката в рамките на международен проект на групата, в САЩ например в периода между 1997 – 2004 г. компаниите, управлявани от жени са нараснали със 17% спрямо 9% за всички компании.
Специално разработените за дамите банкови продукти от серията Donna са със специален дизайн и съобразени с изискванията на дамите като клиентска група и могат да се намерят във всеки филиал на банката. Те вкюлчавт депозит Donna, пакетна програма Унико Donna, потребителски кредит Donna и кредитна карта Visa Classic Donna

Facebook logo
Бъдете с нас и във