Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Булбанк плаща сметките за ток за половин година на всички свои клиенти с нови жилищни заеми

УниКредит Булбанк ще плаща сметките за ток в размер до 100 лв. за период от шест месеца на всички свои клиенти, които вземат ипотечен заем до края на май. Единственото условие е плащането на ток да се извършва през сметката на клиента в банката, която да е включена в пакетна програма УНИКО, като в момента клиентите на банката могат да купят пакет „Унико Лайт” (разплащателна сметка, Булбанк Онлайн, дебитна карта и три месечни периодични плащания) на промоционална цена от 4 лева на месец.
Атрактивното предложение е част от подобрените условия на банката по всички жилищни ипотечни заеми, одобрени до 31 май 2011. Лихвата за първата година по тези заеми ще е 6.10% . Отпада и таксата за предсрочно погасяване на кредита със собствени средства.
Анализ на банката показва, че еврото все още остава предпочитана валута за теглене на заеми, а средният размер на ипотечен кредит е 34 000 евро, като за София е очаквано по-висок - 40 000 евро. Обичайната продължителност на банковия заем е 10 – 20 години, като тенденцията е към намаляване на срока на задлъжнялост.
По най-предпочитания от ипотечните си продукти, „Първи дом” банката ще организира парти за 10 свои клиенти, които купят новото си жилище с този кредит. Освен че ще поеме разходите за празненството, кредитната институция ще доведе и ВИП гости – Мария Игнатова и Димитър Рачков.
Десетте щастливци, които ще отпразнуват новия си дом в компанията на телевизионните звезди, ще бъдат избрани на лотариен принцип между клиентите на УниКредит Булбанк, изтеглили ипотечен заем „Първи дом” до края на май. Допълнително, ако кандидатстват за заем в промоционалния период, клиентите ще си спестят таксата за разглеждане на документите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във