Банкеръ Daily

Новини

УниКредит Булбанк открива 22 нови офиса в магазините от веригата „Технополис”

УниКредит Булбанк открива 22 нови офиса в магазините от веригата „Технополис” в страната. На територията на хипермаркетите с известната марка са инсталирани 22 банкомата и 130 ПОС терминала, които ще осигуряват удобство за потребителите на двете компании.
Откриването на новите офиси и предоставянето на банкови услуги за клиентите на Технополис са част от договор за национално партньорство и банково обслужване между УниКредит Булбанк и веригата за техника. Съгласно споразумението най-голямата банка в страната ще предоставя на водещата верига за техника пълния набор от продукти и услуги в областта на корпоративното банкиране и банкирането на дребно.
„За нас е удоволствие да привлечем „Технополис” за партньор, защото това е компанията, която показва изключително стабилно поведение на пазар в условията на кризата”, коментира Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.
„Договорът за партньорство с УниКредит Булбанк е от изключително значение за нас и клиентите ни, тъй като ни позволява да предоставяме качествено търговско обслужване, съчетани с банкови услуги и продукти на високо ниво”, заяви Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на „Технополис”.
Очакванията на Белчев са за удвояване на продажбите на телевизори заради предстоящия футболен сезон – финала на UEFA Champions League и Световното първенство по футбол в ЮАР. „Пролетните и летните месеци са обичайно силни и за продажбите на фотоапарати и хладилници”, каза Белчев.
Наблюденията на мениджмънта на „Технополис” са за постепенно възстановяване на кредитния пазар. „Дъното беше лятото и есента на миналата година като процент от оборота”, посочи той.
УниКредит Консюмър Файненсинг предлага на клиентите на Технополис възможността да финансират покупките си с кредит от 2006 г. „След 4 години на успешно партньорство се радваме на силни позиции в магазините от веригата Технополис и ще запазим фокуса си върху предоставяне на първокачествени услуги.
Въпреки предизвикателната икономическа обстановка броят на заемите, които отпускаме през ПОС терминалите в магазините нараства, което показва стабилността на продажбите в тази верига”, коментира Пиер-Ив Геган, главен изпълнителен директор на УниКредит Консюмър Файненсинг.

Facebook logo
Бъдете с нас и във