Банкеръ Daily

Новини

Украинска делегация идва за Карнавала на плодородието в Шумен

По покана на кмета Красимир Костов в рамките на Карнавала на плодородието в Шумен днес пристига официална делегация от Тернопил, Украйна, съобщиха от пресцентъра на общината. В състава й са включени Пьотр Семьонович Гринчишин – заместник-кмет по икономическите въпроси, Светлана Григориевна Остапишин - директор на департамента по икономика, предприемачество и управление на общинското имущество, Светлана Евгениевна Добрикова - началник на организационно-информационното управление и Степан Василиевич Гевко - директор на ПП Люкс (жилищно-комунално стопанство, обслужване на жилищния фонд).
Заедно с официалната делегация пристига и бизнесделегация, която включва Андрей Павлович Мастюх - директор на КП Тернопольэлектротрранс (обществен тролейбусен транспорт), Олег Иванович Будий - генерален директор на Седмо измерениеООД (транспортни услуги,доставка на резервни автомобилни части) и Руслан Анатолиевич Йолтухивський - директор дъщерно предприятие РАО (продажба на смазочни материали и машинни масла).
На 1 октомври гостите ще присъстват на тържественото откриване на Карнавала на плодородието и на спектакъла На добър час, Карнавал!
На 2 октомври от 9 ч. те ще имат среща с кмета Красимир Костов в неговия кабинет, на която ще присъстват председателят на общинския съвет Даниела Русева и заместник-кметове. В 9.45 ч. заедно ще дадат пресконференция в зала 203 на общината. По-късно делегацията ще има среща с фирми от града и с ръководството на Индустриален парк – Шумен и Търговско-промишлената палата.
Гостите ще присъстват на дефилето на карнавала, на кулинарното шоу, ще посетят Историко-археологическия резерват Мадарски конник, комплекс Създатели на българската държава, ще разгледат Шуменска крепост.
Ретро фото отвори врати днес пред ДКТ Васил Друмев. В него шуменци ще могат да си направят снимки с костюми от предишни издания на Карнавала на плодородието.
Делегация от Тернопил идва в Шумен за Карнавала на плодородието

Facebook logo
Бъдете с нас и във