Банкеръ Daily

Новини

Ученик от Велико Търново ще замести министър Трайков за един ден

Ученикът от Велико Търново Енчо Енчев ще заеме кабинета на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков по инициативата Мениджър за един ден. Момчето учи мениджмънт на туризма в професионална гимназия. Енчо ще се срещне с министъра в 10.30 ч. в и ще ръководи работата на екипа в деня на инициативата.
Министерството на икономиката се включва в националната проява, организирана за десета поредна година от фондация Джуниър Ачийвмънт България. Ученици и студенти от цялата страна ще имат възможност да покажат заложбите си на бъдещи ръководители в един реален работен ден на представители на институциите или бизнеса.
Началникът на кабинета на министър Трайков Милена Ценова ще участва в официалната церемония за откриването на инициативата от 9 ч. в столичния хотел Шератон. След старта на проявата младите хора ще поемат към новите си работни места, макар и за ден. В Министерството на икономиката, енергетиката и туризма освен Енчо мениджъри за един ден ще бъдат още учениците Кристина Иванова от Козлодуй, Десислава Величкова от Вършец, Деян Димитров от Пловдив и Петър Петров от Горна Оряховица.

Facebook logo
Бъдете с нас и във