Банкеръ Daily

Новини

УЧАСТВАМЕ В ИТ-ИЗЛОЖЕНИЕ В МЮНХЕН

Тази година България е страна партньор на международното ИТ изложение SYSTEMS 2007, което ще отвори врати на утре ( 23 октомври) в Мюнхен.
На българския щанд под мотото България - Талант, Иновации, Качество ще бъдат представени 17 родни компании, като Аксиор, Би Ес Ейч, Интерконсулт България, ИРМ, Мултипроцесорни системи, Мусала Софт, Немечек България, Орак Инженеринг, Спийднет.БГ. Ще бъдат представени и организации, подпомагащи ИТ индустрията в България, като Държавна Агенция за информационни и комуникационни технологии (ДАИТС), БАИТ, БАСКОМ, ББКЕПИ, Българският ИКТ Клъстер и Регионалният център на Европейския Софтуерен Институт за Източна Европа (ЕСИ Център - България).
По време на четирите дни на панаира българското участие ще бъде съпроводено от индивидуални презентации на фирми и техните иновативни продукти, услуги и решения.
Както на миналогодишното изложение, така и тази година БАСКОМ и GTZ (Германското дружество за техническо сътрудничество) организират среща-дискусия с български студенти в Германия. Превръщайки се в традиция, тази инициатива има за цел запознаване на българските студенти (не само ИТ специалисти) с развитието на ИКТ бранша в България и предлаганите възможности за реализация в тази област (стажове, практика, работа), както и да се получи обратна връзка за интересите, приоритети и желанието за развитие на студентите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във