Банкеръ Daily

Новини

Тролейбусен транспорт - Плевен избира оператор за отпечатване и предоставяне на ваучери за храна

Тролейбусен транспорт ЕООД - Плевен чрез открита процедура по Закона за обществените поръчки набира оферти за определяне на оператор за отпечатване и предоставяне на ваучери за храна за нуждите на фирмата.
Поръчката обхваща предоставянето по предварителна заявка и срещу заплащане от възложителя на ваучери за храна, отпечатани от изпълнителя. Приблизителният брой на служителите, които ще ползват ваучерите за храна, е 312 души, а стойността им за един служител е 60 лв. месечно. Ваучерите за храна в една чекова книжка трябва да са с номинална стойност 10 лв. и да притежават нормативно установена защита. Ваучерите за храна ще са с месечна периодичност на отпечатване и предоставяне, след заявка от възложителя.
Документация за участие може да се получи до 12 ноември.
Плевенската фирма Тролейбусен транспорт ЕООД е продължител на традициите на Автокомбинат - Плевен и Автостопанство № 3, които поставиха началото на тролейбусния транспорт в Плевен. Първата тролейбусна линия е открита на 7 октомври 1985 г. с пуска на първите седем тролейбуса по линията ЖП Гара - Моста. Двадесет години след създаването си, Тролейбусни превози ЕООД поддържа и експлоатира 71 тролейбуса ЗИУ-9 с общо 7000 места, от които 2130 седящи. Контактната мрежа е с обща еднопосочна маршрутна дължина 75.7 километра.
Във фирмата работят около 310 души, като 77% от заетите са със средно и средно специално образование, а 7% - с висше.
Въпреки тежкото състояние на икономиката в страната, ръководството на дружеството с много усилия поддържа стабилни икономически резултати. Доброто състояние на фирмата позволява осигуряването на редица социални придобивки за персонала: безплатен вътрешноградски транспорт, средства за облекло, безплатна медицинска помощ, социални помощи и други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във