Банкеръ Daily

Новини

ТОТОТО ДАВА ЗЛАТНИ ТОПКИ НА БГ ГОЛМАЙСТОРИ

Ръководството на Българския спортен тотализатор ще награди със златна топка голмайсторите ни в срещите-реванш от първи кръг на турнира за купата на УЕФА. Мачовете Хамбургер (Германия)- Литекс (София), Рен (Франция) - Локомотив (София) и ЦСКА - Толуза (Франция) се играят в четвъртък вечерта. С най-големи шансове да продължи в груповата фаза на европейския футболен турнир е ЦСКА. Подарявайки символа си от 24-каратово злато на най-точните ни нападатели в предстоящите мачове в четвъртък Българският спортен тотализатор, както и досега, застава зад българския спорт, като следва мисията, с която е създаден - да подкрепя и стимулира българските спортисти, да бъде гарант за успехите им по света.
Част от футболните срещи-реванш от първи кръг на турнира за купата на УЕФА в четвъртък са включени и в програмата на Тото 1 - 13 срещи тази седмица. Приемането на залози ще става и в деня на футболните срещи. Българският спортен тотализатор е единственият у нас, който провежда игра със залагания на футболни срещи с четири печеливши групи, така че участниците в Спорт тото 1 - 13 срещи, имат възможност за печалби, дори когато имат непознати резултати за една, две и дори три срещи.
До Коледа предстоят още 11 тиража на играта Тото 1 - 13 срещи с мачове от груповата фаза на турнира за купата на УЕФА и Шампионска лига.

Facebook logo
Бъдете с нас и във