Банкеръ Daily

Новини

Тотю Младенов ще участва в кръгла маса за въздействието на кризата върху домакинствата

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в кръгла маса, на която ще бъдат представени предварителните резултати от изследване за въздействието на кризата върху българските домакинства. Тя ще се проведе от 10 часа, в хотел Радисън.
Изследването е съвместна инициатива на Световната банка и Институт „Отворено общество”–София. На кръглата маса ще бъде направен регионален преглед за въздействието на кризата в Централна и Източна Европа, както и анализ за въздействието на кризата върху средностатистическите български домакинства.
По-късно от 10:30 часа, министър Младенов ще открие Петата регионална конференция за корпоративна социална отговорност в България. Конференцията се провежда под патронажа на министъра на труда и социалната политика и се финансира от Националната кръгла маса за въвеждане на социални стандарти в българските предприятия (с помощта на Сдружението за техническо сутрудничество на Федерална Република Германия (GTZ). Тя ще се състои на в Интер Експо Център.
За пети път ще бъдат връчени годишните награди „Социално-отговорно предприятие на годината” на Националната кръгла маса за въвеждане на социалните стандарти в България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във