Банкеръ Daily

Новини

Тотю Младенов се ангажира да реновира кухненската част на Дневния център за деца с увреждания в Сливен

В най-скоро време ще бъде реновирана кухненската част на Дневния център за деца с увреждания и Дневния център за възрастни хора с увреждания в Сливен, помещаващи се в една сграда. Това ангажимент пое министъра на труда Тотю Младенов при посещението си днес в социалните домове
По-късно през деня министър Младенов посети българската фармацевтичната компания “Биофарм инженеринг” АД. Фирмата е единствената лицензирана от международните организации, производител на противошапна ваксина на Балканския полуостров. “Биофарм инженеринг” АД разполага с един от най-иновативните цехове за производство на инфузионни разтвори. Цехът е оборудван със съвременна технологична апаратура и системи за контрол. Основните направления в дейността на компанията са производството на лекарствени продукти за хуманната медицина, производство на ветеринарно медицински продукти, както и търговия на едро с ветеринарно медицински продукти.
Министърът насърчи научния екип на “Биофарм инженеринг” АД като им пожела в бъдеще да успеят да насочат инвестиционната си политика към все по-високо технологично и съвременно оборудване и към прилагане на най-модерни производствени методи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във